TV De Kegel clubladder DUBBEL

Laddercompetitie Damesdubbel en HerenDubbel

Naast de Singel ladder starten we dit jaar ook met een Dubbel ladder voor dames en heren. Deze ladder is een nieuwe functie binnen de KNLTB Clubapp.

Inschrijven voor de ladder doe je via de website. Log in en ga naar mijn club daar vind je de laddercompetitie.

Als je hebt ingeschreven dan gaat de rest via de KNLTB Clubapp.

De ladder vind je in de app bij  Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie.

De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende beklim of daal je op de ladder. 

Bij ‘beschikbaar’ zie je de laddercompetities waar je jezelf kan inschrijven door deze te selecteren. Als je deze selecteert, zie je de nodige speelsterkte, leeftijd, ranglijst en welke wedstrijden er zijn gespeeld. Nadat je jezelf hebt ingeschreven, komt deze competitie te staan bij ‘mijn’. Hier kun je aan de slag gaan met uitdagen. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een voorgestelde datum van de competitie (het is mogelijk om meerdere opties te versturen). Zodra je zo’n uitdaging ontvangt, kun je zelf via de app deze accepteren door op ‘uitdaging details’ te klikken. Hier is het mogelijk om de uitdaging te accepteren, af te wijzen of om een andere datum/tijd voor te stellen.

Als de afspraak is gemaakt dan reserveer je met elkaar een baan via de clubapp.

 

Heel veel plezier!