2e Veteranendag

Clubhuis
27-7-2019 10:00 - 16-8-2019 16:00

UITNODIGING voor het 2e Veteranentoernooi 2019  
 
Dit toernooi wordt gehouden op vrijdag 16 augustus 2019. Namens de Vereniging nodigen wij alle dames en heren veteranen van de vereniging TV De Kegel hiervoor uit.
 
De gang van zaken is gelijk aan het vorige toernooi dat op 17 mei werd gehouden en wel: Inschrijving via de 2 lijsten die links in het halletje van hal 3 vlak voor het afhangbord zullen hangen (vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden, anders is de inschrijving niet geldig). Het toernooi is zoveel mogelijk een mix-toernooi. De lijsten zullen daar hangen tot en met woensdag 14 augustus 18.00 uur. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur; u kunt vanaf 09.30 uur (half tien) uw wedstrijdnummer en uw koffie- en frisdrankmuntjes in ontvangst nemen en uw bijdrage betalen. Deze bijdrage is ook nu weer € 13,00. Wilt u s.v.p. zoveel mogelijk met gepast geld betalen? De lunch wordt volgens de tijden van het speelschema gepresenteerd.
 
Zowel de inschrijving als de lunch vinden, voor zover thans bekend, plaats in het gebouw van De Kegel; als u het terrein opkomt, meteen links. Er wordt gespeeld volgens het bekende speelschema dat overal duidelijk zal worden opgehangen, dat wil zeggen 3 partijen van drie kwartier en één partij van een half uur. (Tip: als u met uw telefoon daar een foto van maakt, heeft u het schema de hele dag bij de hand.) U mag zich ook als koppel inschrijven, de financiële bijdrage is echter per persoon i.v.m. de kosten van de lunch etc.
 
Als er iets niet duidelijk is, kunt u altijd contact met mij opnemen, telefoon 06-51828342. Wij zien graag een groot aantal spelers tegemoet voor een gezellige dag tennis met elkaar die we, zoals
 
altijd, weer rond half vier, vier uur eindigen met een drankje en een lekker hapje.   Met vriendelijke groeten, namens de Veteranencommissie Martin Kleij c.s.