Inschrijven Zomerlessen 2021 359° Tennis

Op maandag 3 mei starten de zomerlessen 2021 op TV De Kegel. We bieden tennisles cursussen voor leden van TV De Kegel op de buitenbanen.

Op ieder niveau voor zowel recreatieve als prestatieve spelers verzorgen wij tennislessen. Een uitgebreid aanbod van inspirerende tennislessen met FIT, FUN en FOCUS op de tennisbaan waarbij jouw persoonlijke doelen centraal staan.

Bekijk de diverse mogelijkheden die we aanbieden voor Tenniskids Blauw, Rood, Oranje en Groen (3 t/m 12 jaar), Junioren en Senioren 17+ en schrijf je https://359.tennis/dekegel/ in.

Wij adviseren om naast de groepstraining evt. ook priveles of een extra groepstraining te volgen om nog sneller progressie te maken. Vraag je coach naar de mogelijkheden. Om zomerlessen te volgen op de buitenbanen van TV De Kegel dien je lid te zijn van de vereniging. De coaches zullen de huidige leerlingen persoonlijk benaderen en adviseren m.b.t. het komende seizoen.Mocht je vragen hebben en/of advies nodig hebben kun je ook zelf contact opnemen met je coach.

Heeft u of uw kind in deze winterperiode tennisles gevolgd dan heeft de coach u of uw kind al ingeschreven voor de aankomende zomerlessen. Bij twijfel kunt u dit navragen bij de coach.

Team 359°Tennis

Louis, Yoeri, Cristian, Jesper

Tarieven zomer 2021.pdf