Najaarscompetitie 2022Terwijl de Voorjaarscompetitie nog in volle gang is beginnen we vast met de voorbereidingen voor de Najaarscompetitie. De afgelopen twee jaar is de Voorjaarscompetitie als gevolg van het coronavirus verplaatst naar het najaar. Gelukkig wordt er dit jaar weer een normale Najaarscompetitie gespeeld, wat betekent dat er niet om promotie/degradatie wordt gespeeld én dat de competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde en niet op basis van teamrechten. 

Van 7 naar 5 speeldagen
Met ingang van dit jaar is het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen. Deze beslissing heeft de KNLTB  weniet zomaar genomen. Wat de achterliggende redenen hiervan zijn, lichten ze in dit artikel toe.

Verder wordt in het najaar op vrijdagavond NIET om de week gespeeld zoals tijdens de Voorjaarscompetitie wel het geval is.

 

Meedoen aan de najaarscompetitie? Mail naar: [email protected]

Senioren kunnen individueel of per team aanmelden. Een voorkeur voor klasse mag gedaan worden, we zullen dan kijken of dat kan.

Jeugd alleen individueel aanmelden. Samen met de trainers van 359.tennis stellen wij de teams samen. Een verzoek mag je natuurlijk wel doen.

VCL TV De Kegel