24-uurs Tennismarathon TV De Kegel voor KiKa

26 juni 2018


Na de animo van onze leden en de fantastisch opbrengst van vorig jaar hebben we dit jaar wederom de 24-uurs tennismarathon voor Stichting KiKa georganiseerd. Van vrijdag 22 juni 19.00 uur tot en met zaterdag 23 juni 19.00 uur werd er op tenminste één baan continu gespeeld. In de praktijk bleek dat meestal drie banen te zijn!

De aftrap om 19.00 begon met veel enthousiasme: vier banen van de interne competitie en een baan voor de nieuwe leden avond! Vanaf 23.00 uur zijn we naar binnen gegaan en tot een uur of 02.00 uur was het gezellig druk! Met muziek, hapjes en drankjes en vooral veel plezier werd er getennist. Ook genodigden van buiten de vereniging waren uitgenodigd. Twee overwegen zelfs om lid te worden! Tussen 02.00 en 05.00 uur is het de grootste uitdaging om spelers te vinden die een potje willen tennissen. Gelukkig was dat ook dit jaar weer gelukt, met een groepje fanatieke jongeren en een groepje ‘dat wel zo gek te krijgen is’. Het was een groot feest met de nachtbrakers. De zon kwam op en vanaf 07.00 uur stonden we weer op de buitenbanen te tennissen. Voor de ochtendspelers stonden croissantjes, broodjes en jus klaar. Met dank aan Laurense, jeugdspelers, enthousiastelingen, fanatieke competitieteams, damestoss en de recreatiecommissie hebben we ook de zaterdag opgevuld. De jeugd kreeg uiteraard wat lekkers na het tennissen en alle anderen kregen een consumptiebon van de vereniging.

Tijdens de 24-uurs marathon konden deelnemers en toeschouwers een donatie naar keuze doen. Daarnaast waren de inmiddels bekende KiKa-beren te koop. Zowel populair bij jong als oud, wie wilt er nou geen beer?

Op zaterdag om 19.00 uur was het dan zover: de 24-uurs marathon was volbracht!
Het Amstelveens Nieuwsblad en RTV Amstelveen waren aanwezig voor een rapportage. Ook was de directeur van KiKa, Frits Hirschstein, aanwezig om het opgehaalde bedrag in ontvangst te nemen. Tijdens de gratis barbecue voor leden en deelnemers werd het eindbedrag bekend gemaakt en overhandigt aan Frits. We zijn trots op ons  opgehaalde bedrag van 1.185 euro! Wij danken iedereen die heeft bijgedragen aan deze mooie 24 uur. Volgend jaar weer!

Namens de vereniging,
Pascal Collard


----------------
RTVA  Lokale Omroep Amstelveen
AMSTELVEEN – Tennisvereniging De Kegel hield afgelopen weekend een 24-uurs tennismarathon ten bate van Kika.
Vele leden van de club betraden op toerbeurt het buitengravel en ’s nachts de binnenbanen voor het goede doel.
Uiteindelijk werd een mooi bedrag opgehaald voor Kinderen Kankervrij.

Bekijk de video!

-------------

Amstelveensnieuwsblad.nl
Tennisclub De Kegel organiseerde op 22 en 23 juni een 24-uurs marathon tennis om geld in te zamelen voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Van vrijdag 19.00 uur tot zaterdag 19.00 uur werd getennist op sportpark De Kegel. Daarbij moest minstens één baan telkens bezet zijn. Met de actie is 1.185 euro opgehaald.

Lees meer...


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

Address

Bovenkerkerweg 81
1187 XC Amstelveen