Amstelveen Future en baanbeschikbaarheid

29 juni 2018


Van zaterdag 7 juli t/m zondag 15 juli 2018 vindt op Sportpark de Kegel een groot Internationaal pro tennistoernooi plaats, de Amstelveen Future. Spelers van over de hele wereld strijden om punten voor de wereldranglijst. Het betreft een $ 15.000 herentoernooi en een $ 15.000 damestoernooi.
Voor meer info en speelschema’s kijk op: www.amstelveenfuture.nl

Tijdens dit toernooi zijn er de eerste dagen geen buitenbanen beschikbaar. Vanaf woensdagavond zijn er, zeer beperkt, buitenbanen beschikbaar voor recreatie/afhangen. Leden kunnen gedurende de Amstelveen Future gratis gebruik maken van de beschikbare binnenbanen. Voor vragen over de beschikbaarheid van de binnenbanen kunt u tijdens de Future terecht bij de Tournament Desk van de Amstelveen Future en bij hun afwezigheid bij de bar.

Alle activiteiten, zoals Toss zullen deze week op de binnenbaden plaatsvinden.

Wij hopen dat jullie ook komen kijken en genieten van de wedstrijden. Deze editie zijn er ook weer iedere doordeweekse avond wedstrijden! De toegang is gratis. Op dinsdag 10 juli is er om 19.00 uur een clinic voor alle leden van TVK. Woensdag 11 juli is het Kidsday, Tennisschool Laurense verzorgt tussen 14.00 – 16.00 uur een clinic en activiteiten voor de jeugd uit Amstelveen e.o. Op donderdag 12 juli is het Ladiesday van 11.00 – 14.00 uur.

Sportieve groet,
Diana van den Born
Assistent-manager Tennis

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

Address

Bovenkerkerweg 81
1187 XC Amstelveen