Baan 13 voor leden TVK in het weekend

23 november 2020


LET OP: Bij vorst en gladheid, kan de baan niet gebruikt worden. Wij rekenen op jullie begrip.

TVK leden kunnen van 1 december tot 1 april gebruik maken van de hardcourtbaan 13.

We starten met een pilot om te kijken of er behoefte is bij onze leden om ook in de winter buiten actief te zijn. Juist in deze tijd is sport zo belangrijk.

Voor de maanden december t/m maart hebben we voor de weekenden één hartcourdbaan buiten gehuurd voor een mooi tarief bij NTC voor onze leden. Het is dus mogelijk om daar gebruik van te maken, voor alle leden, ook jeugd en veteranen. 


De speeltijden zijn zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.00 uur. Een baan reserveren kan max één dag van tevoren via de clubapp of op de website, op dezelfde manier zoals iedereen al gewend is. Het gaat om een hardcourtbaan buiten.

De looproute naar de baan is via de parkeergarage. De parkeergarage achterin verlaten en dan kom je bij de hartcourd banen uit. Mocht het zo zijn dat de baan door regen of andere omstandigheden niet bespeelbaar is dan kan er bij het NTC/de receptie om een andere (gravel)buitenbaan gevraagd worden, mits beschikbaar.

Indien alle buitenbanen niet te bespelen zijn, dan geldt voor leden het kortingstarief voor een binnenbaan van € 29.50 per uur per baan.

 

Nieuwscategorieën