Ladiesday 2024 Thema: Tropical party

23 juni 2024


De Ladiesday en Night 2024 was weer een succes!

In de middag begonnen we buiten met een prachtig versierd terras. Ada bracht met haar sambaballen de sfeer erin en we hebben lekker een potje getennist met een tropisch muziekje.

Helaas moesten we door de regen naar binnen verkassen, maar het ijsje van lex met ijskar en al naar binnengehaald, smaakte evengoed wel.

Er was nog een kledingstalletje, maar onze veteranendames lopen liever in sportkleding, dan een mooie blouse of leuk jurkje, dus de verkoop viel wat tegen, maar dat mocht ook de pret van Saskia niet drukken.

Al met al een geslaagde middag. Dames jullie hebben weer wat gemist!!

De avond editie begon al vroeg met een paar dames die ook een hapje kwamen mee-eten. We hebben de eerste twee partijen toch buiten kunnen spelen. Na de wijnproeverij won de gezelligheid het van het tennisspelen. Alles vond binnen plaats, vanwege de regen, dus daarom was er ook ruimte om (stukjes van) de voetbalwedstrijd Nederland-Frankrijk te zien.  Met de Karaoke hebben we samen veel plezier beleefd. Ook al waren we met een klein clubje, het feest was er niet minder om. Jammer als je er niet bij bent geweest, je hebt dan echt wat gemist. We hebben een heel gezellige avond gehad; een binnen feest met een tropisch tintje. 

Uit de beoordeling van de Wijnproeverij kwam de cave als hoogste notering uit de bus. Het beste (grootste aantal mensen hebben die een hoge beoordeling hebben gegeven) 
Aan de witte wijn Dat was de Spaanse A Telleira Parcelas Blanco, geen overtuigende winnaar maar dus wel een lekkere wijn. We geven het door aan Nikki en Frans 😉

 

Link naar foto's

Nieuwscategorieën