Nieuwsbrief NetjesBeheer September 2018

Nieuwsbrief september 2018      

De vakantieperiode ligt inmiddels achter ons en de werkzaamheden hebben gedurende de vakanties niet stilgelegen, dat was u als trouwe bezoeker natuurlijk ook op gevallen. Wij geven u graag een update van de stand van zaken. Tijdens de prachtige zomerperiode is er ondanks de soms extreme hitte veel gebeurd. Zo is de vloer van de parkeerkelder inmiddels geheel van wapening voorzien, gestort en vlak afgewerkt. De vloer van de parkeerkelder van bijna 10.000m2 groot is daarmee klaar. Dit is een enorme prestatie van de mannen en dat heeft ook de nodige liters zweet gekost. Inmiddels zijn zij alweer druk om ook de wanden en de verdiepingsvloer op te bouwen.  

Nog slechts 12 maanden en dan is het zo ver. Wij kijken nu al uit naar de opening van het NTC en de komst van de KNLTB. Tot dat moment moet er nog enorm veel werk worden verricht maar we liggen ook als organisatie goed op schema en zien uit naar het moment dat de deuren van het NTC worden geopend. Om gezamenlijk naar dit moment te kunnen toewerken zullen wij later deze maand een livestream openen die via onze website de bouw van het NTC dagelijks te volgen zal zijn.

Tijdens de vakantieperiode is niet alleen buiten het tenniscentrum hard gewerkt maar ook in het centrum is hard gewerkt. Nadat eerder al de buitenbanen grondig zijn gerenoveerd zijn nu binnen 6 nieuwe Plexipave Plexicushion Prestige tennisbanen gerealiseerd. De Plexipave Plexicushion Prestige tennisbanen zijn ook het type banen waar prestigieuze toernooien zoals de Australian Open op worden gespeeld. De banen zijn aangelegd identiek aan de Australian Open bestaande uit twaalf lagen en de speelsnelheid Medium-Slow. Daarmee bieden wij de perfecte banen aan zowel recreanten als de prestatieve speler. 

Ook in het in aanbouw zijnde NTC zullen vier van dit type banen worden aangelegd. De Plexipave Plexicushion Prestige vloer is de nieuwste generatie tennisvloer met de opbouw van dempende lagen en een Plexipave afwerking. De dempende lagen absorberen de schokken tijdens het spelen. Dit zorgt voor een comfortabel spel voor banden, gewrichten en spieren.  

De speelsnelheid en eerlijkheid van de Plexipave toplaag in combinatie met de Plexicushion dempende lagen maakt dit de perfecte tennisvloer voor tennisprofessionals en tennisscholen die hoge eisen stellen aan de baan maar ook voor recreanten en seniorenspelers die een hoog comfort niveau wensen. Omdat de nieuwe hardcourt tennisbanen niet gecombineerd kunnen worden met de badmintonsport en wij ook onze badminton gasten nu en in de toekomst goede faciliteiten willen kunnen blijven bieden, hebben wij de badmintonbanen binnen het complex verplaatst en de capaciteit hiervan uitgebreid van twaalf naar zestien banen. Volgende maand zullen wij u verder van de ontwikkelingen op de hoogte brengen.

Met vriendelijke groet, DirectieNetjes Beheer

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

Address

Bovenkerkerweg 81
1187 XC Amstelveen