Verslag Ladiesday

Groots in het klein.

Ladiesday 2022 in een nieuw jasje. Starten om 12.30 en doorgaan tot in de avond, dat was nieuw en even wennen voor de 20 dames, die nog nooit hadden deelgenomen, omdat er gewerkt moest worden, maar nu om 17.00 konden aansluiten en landen met een wijntje van de Wijnproeverij door de Wijnschuur en een lekkere borrelhap verzorgd door het Tenniscentrum. Voor de 8 middag dames, was dat een mooie afsluiting, compleet met een originaliteitsprijs voor Marijke met speciale roze veters en outfit. Iedere deelnemer kon de baan op met een handdoek en bidon van Tennisdirect,  die kwamen bij de hoge temperatuur goed van pas. Want jeetje, wat was het heet! We kwamen er pas laat achter hoe de polaroidcamera werkt, maar dat mocht de pret niet drukken.  

Tussendoor werd er ook nog getennist, dat moeten we niet vergeten. Door Elise werden de kaarten geschud en was het iedere keer weer een zoektocht naar de andere vrouwen, of 10-en uit het kaartspel. Het zorgde voor verrassende ontmoetingen op de baan. Ook de muziek op de baan, zorgde voor extra sfeer.  

De avond werd afgesloten met wederom een originaliteitsprijs. Kijk maar naar de foto’s, wie gewonnen heeft, is niet zo moeilijk te raden: Wilma. Dan nog een verloting van de flessen wijn. Een restje of een hele fles, dat was nog maar de vraag. En dan ook nog twee keer hetzelfde lootje, dat is vragen om een creatieve oplossing en die hadden we, zoals voor alles wat anders liep als in het draaiboek stond.  

Het was een middag en avond, waar we met zijn allen naar hebben uitgekeken. De mannen waren maar wat jaloers op ons feestje. Simon, onze bestuursvoorzitter kwam nog even meegenieten en Petra was in haar nopjes, al haar inspanningen beloond te zien in een échte clubactiviteit.   Volgend jaar zijn we er weer op de eerste vrijdag na de competitie en inhaaldagen en dan hopen we dat alle dames in de middag of de avond komen,  óf voor de echte diehards; de hele dag.

Bedankt voor jullie komst, hoort zegt het voort en tot volgend jaar. Marjolein   

 

Kijk ook de foto's:

https://www.tvdekegel.nl/foto-albums/f_72177720300827324