Competitie voor beginners 8/9

"Ben jij net begonnen met tennis? Speel je regelmatig met en tegen je vrienden? Lijkt het je leuk om een keer tegen spelers van andere clubs te spelen en wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met het spelen van wedstrijden? Dan is 8&9 Tennis echt iets voor jou!

8&9 Tennis is een laagdrempelige dubbelcompetitie speciaal voor (startende) recreatieve tennissers met speelsterkte 8 en 9 (17+). Tijdens 8&9 Tennis speel je op een relaxte manier wedstrijden want resultaten zijn in deze competitie minder belangrijk. Je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau. Deze starterscompetitie wordt aangeboden op zondagmiddag tijdens de Voor- en Najaarscompetitie. "

De Voorjaarscompetitie gaat niet door en is verplaatst naar het Najaar. Voor ons een kans om nog meer leden van TVK met deze competitie mee te laten doen. Dus heb je zin om ook competitie te spelen? Stuur dan een mail naar:  [email protected]

We willen zsm gaan starten met elkaar te leren kennen en onderlingen wedstrijden te organiseren op zondagmiddag. Dus is er interesse dan starten we de eerst volgende zondag.

Voor meer info:

https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/8-9-tennis/

 

 tips-8-9-tennis.pdf