Hoe zit het?

Het Sportpark, de tennisschool en onze tennisvereniging… Hoe zit het ?
 

Wij merken dat er af en toe verwarring is over het onderscheid tussen NTC de Kegel Amstelveen, tennisschool 359.tennis en onze Tennisvereniging TV De Kegel. Daarom leggen we hieronder nogmaals uit hoe onze vereniging zich verhoudt tot het NTC de Kegel en de Tennisschool. 359.tennis

Zowel de binnen- als buitenbanen zijn van NTC de Kegel Amstelveen van de firma Netjes (onder leiding van manager Frans Poel). Ook de blauwe padelbaan en de bar zijn van NTC de Kegel Amstelveen.

Onze tennisvereniging huurt, namens haar leden, jaarlijks buitentennisbanen van NTC de Kegel Amstelveen van 1 april tot 1 oktober. In het contract met het NTC de Kegel Amstelveen is opgenomen dat wij twee weken per seizoen niet de beschikking hebben over de buitenbanen. De huurprijs is hierop afgestemd.
Dit betekent concreet dat tijdens een evenement er geen of beperkt buitenbanen voor ons beschikbaar zijn. In de nieuwsbrief informeren we jullie over de baanbeschikbaarheid tijdens de events. Gelukkig probeert het NTC de Kegel Amstelveen ook tijdens deze weken iedereen zoveel mogelijk te laten spelen. Zo mogen wij, indien beschikbaar, gratis binnen spelen en worden events zoveel mogelijk zodanig gepland dat er nog buitenbanen vrij zijn om op te spelen.

Het is overigens niet vanzelfsprekend dat onze leden op de binnenbanen mogen spelen als onze vereniging activiteiten organiseert of als de banen niet bespeelbaar zijn door het weer. Dit is goodwill van NTC de Kegel Amstelveen en dat waarderen wij als vereniging.

Introducee pasjes
Leden van TV De Kegel kunnen niet-leden introduceren tegen betaling van €7,50. Dit mag drie keer per seizoen. Afhangen van een baan kan via de club app. Naam en emailadres van de introducee invullen is verplicht.

TV De Kegel word volledig gerund door vrijwilligers.

Tennislessen
De tennislessen worden verzorgd door de tennisschool van 359.tennis. Zij verzorgen de lessen voor onze leden; zonder lidmaatschap kun je geen les krijgen op de buitenbanen. De tennisleraren zijn in dienst van de tennisschool. Het bestuur van TV De Kegel heeft met 359.tennis een samenwerkingsovereenkomst afgesloten.

Overigens betekent stoppen met lessen niet automatisch dat ook je lidmaatschap eindigt. Dit moet je apart bij de vereniging kenbaar maken, zodat wij dit kunnen verwerken in de administratie en tevens de KNLTB kunnen informeren.

Om in te kunnen schatten hoeveel buitenbanen we ieder jaar willen huren voor onze leden hanteren wij een opzegtermijn voor het lidmaatschap (opzegging vòòr 1 december voor het daaropvolgende seizoen).

Hopelijk is zo het onderscheid en de samenwerking tussen NTC de Kegel Amstelveen, tennisschool 359.tennis en onze vereniging TV De Kegel weer wat duidelijker! Mocht je echter nog vragen hebben, stuur even een mailtje naar: [email protected]