Terug naar overzicht

Supertiebreak challenge voor ALLE leeftijden en niveaus bij TV De Kegel!!

TV De Kegel @ NTC de Kegel | Amstelveen
28-4-2024 12:00 - 28-4-2024 15:00

Supertiebreak challenge voor ALLE leeftijden en niveaus bij TV De Kegel!!

Zondag 28 april aanvang 12.00 uur tot uiterlijk 15.00 uur.

Ter ere van het 125-jarig jubileum organiseert de KNLTB de Tiebreak Challenge: een uniek, groots, landelijk toernooi waaraan alle spelers van alle tennisclubs in Nederland kunnen deelnemen. Alle clubs in Nederland kunnen zich aanmelden voor dit unieke toernooi. De voorrondes worden op zondag 28 april gespeeld op onze club en alle andere clubs in Nederland die zich hiervoor inschrijven.

De bedoeling is dat spelers van alle leeftijden en niveaus met én door elkaar heen spelen met een gelijke kans op een ticket voor de finaledag. De finalewedstrijden vinden plaats op het heilige gras van Rosmalen op zondag 16 juni. Daar wil toch iedereen een keer spelen?

 

Supertiebreak
Er wordt gespeeld in dubbelspelwedstrijden om één gewonnen supertiebreak (10 punten). Dit zorgt voor korte wedstrijden, zodat zoveel mogelijk spelers kunnen meedoen. Om de tiebreaks zo eerlijk mogelijk te maken, starten spelers de tiebreak met een voorsprong of achterstand, afhankelijk van hun eigen niveau en dat van de tegenstander.

Voorbeeld: een koppel met speelsterkte 7 speelt tegen een koppel met speelsterkte 5. Het koppel met speelsterkte 7 begint de tiebreak met een 3-0 voorsprong.


Belangrijk is dat er uiteindelijk één winnend tenniskoppel over blijft, dat zich plaatst voor de landelijke finaledag op zondag 16 juni met winnaars van alle clubs uit heel Nederland. Deze finaledag is op het Libéma Open in Rosmalen.

Hou 28 april vrij in je agenda! En misschien 16 juni ook alvast vrijhouden?

 

Deelname is GRATIS! Inschrijven kan via Toernooi.nl. De KNLTB heeft één groot toernooi aangemaakt, bij het kopje 'Onderdelen' zie je de TV De Kegel. Inschrijving sluit op 18 april. 

Wij hopen op een grote opkomst!

 

  Terug naar overzicht