Gebruikte tennisballen verzamelen voor een goed doel

24 december 2021


Op een drietal plekken staan in het NTC Amstelveen containers met opdruk, waarop mensen worden uitgenodigd hun “oude” tennisballen in de desbetreffende containers te deponeren. Deze containers zijn gedoneerd door Tennisvereniging De Kegel.

De verzamelde ballen worden verwerkt door twee vrijwilligers uit Amstelveen in dozen. De “oude” tennisballen worden aansluitend geleverd aan een afnemer in het oosten van het land, die de ballen doorverkoopt aan gebruikers van “oude” tennisballen.  

En wat gebeurt er met de opbrengst van de verkoop? Deze gaat in het geheel direct naar het Ronald Mac Donaldhuis in Amsterdam oftewel bruto-netto opbrengst zonder aftrekt van welke kosten dan ook.  Dit goede doel het Ronald Mac Donaldhuishuis biedt ouders, wiens kind in het ziekenhuis is opgenomen, een logeermogelijkheid om als kind en ouders letterlijk en figuurlijk dichtbij elkaar blijven.

Nog meer overtuiging nodig om de “oude” tennisballen in de drie containers te deponeren?
Zie https://www.kinderfonds.nl/huis-vumc-amsterdam  

Namens het Ronald Mac Donald Huis Amsterdam, namens de Tennisvereniging de Kegel en de organisatoren van de inzameling HARTELIJK DANK!
 

Nieuwscategorieën