Terug naar overzicht

2e Veteranendag

TV De Kegel @ NTC de Kegel | Amstelveen
9-8-2024 10:00 - 9-8-2024 16:00
Veteranendag  
 
Ook dit jaar weer een veteranendag!
 
Dit toernooi wordt gehouden op vrijdag 9 augustus 2024. Namens de Vereniging nodigen wij alle dames en heren veteranen van de vereniging TV De Kegel hiervoor uit.
 
Graag inschrijven via de 2 lijsten op het memobord bij het afhangbord. (vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden, anders is de inschrijving niet geldig). Het toernooi is zoveel mogelijk een mix-toernooi. De lijsten zullen daar hangen tot en met woensdag 7 augustus 18.00 uur. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur; u kunt vanaf 09.30 uur (half tien) uw wedstrijdnummer en uw koffie- en frisdrankmuntjes in ontvangst nemen en uw bijdrage betalen. Deze bijdrage is € 14,00. Wilt u s.v.p. zoveel mogelijk met gepast geld betalen? De lunch wordt volgens de tijden van het speelschema gepresenteerd.
 
Er wordt gespeeld volgens het bekende speelschema dat overal duidelijk zal worden opgehangen, dat wil zeggen 3 partijen van drie kwartier en één partij van een half uur. (Tip: als u met uw telefoon daar een foto van maakt, heeft u het schema de hele dag bij de hand.) U mag zich ook als koppel inschrijven, de financiële bijdrage is echter per persoon i.v.m. de kosten van de lunch etc.
 
Als er iets niet duidelijk is, kunt u altijd contact met mij opnemen, telefoon 06-51828342. Wij zien graag een groot aantal spelers tegemoet voor een gezellige dag tennis met elkaar die we, zoals altijd, weer rond half vier, vier uur eindigen met een drankje en een lekker hapje.  
 
Met vriendelijke groeten, namens de Veteranencommissie Martin Kleij, Henk van der Veen, Wim van Elst en Peter Zuidervaart
  Terug naar overzicht